Køb og Salg af dødsbo

Vi har i mere end 4 årtier hjulpet danskere med køb og salg af dødsboers inventar. Vi går til opgaven yderst professionelt. 

Oplev køb og salg af dødsbo helt uden problemer

At sælge og rydde ud i et dødsbo opleves ofte som en følelsesmæssig og penibel proces for de efterladte. Vi står klar til at rådgive, hjælpe og dele ud af vores enorme erfaring på dette område. Der udvises stor forståelse og enhver situation håndteres med enorm professionalisme. Vi har prøvet det hele før, og kan derfor i ro og mag rådgive om ethvert køb og salg af dødsbo. Udover salget har vi stor viden og erfaring i oprydning, opkøb og vurdering af dødsboer. Ved rydning af dødsbo vil dokumenter med personlig relation og andet lignende blive kørt på forbrændingen.

Få gratis vurdering omkring køb og salg af dødsbo

Hos Marskandiseren i Store Kongensgade tilbyder vi en gratis vurdering af alle former for plejehjem- og dødsbo. Alle opgaver bliver taget seriøst og der findes hverken opgaver, der er for små eller for store for os. Vi tilbyder de bedste priser på alt fra designmøbler til glas og de eventuelle handlere vil på stedet blive betalt med kontanter eller bankoverførsel hvis påkrævet. Grundet faste kunder i både ind- og udland, kan vi sikre faste priser, der i langt de fleste tilfælde overgår vurderingen fra auktionshuse.

 

Kontakt Marskandiseren i Store Kongensgade

Kontakt os og få en uforpligtende samtale omkring et køb eller salg af dødsbo.

Ring til os på telefon 4031 8839

Telefonen er åben alle ugens dage mellem kl. 7.30 til kl. 21.30.
Alle henvendelser bliver besvaret.

Butikken:
Ønsker du at besøge vores butik i Store Kongensgade 108, bedes du ringe til os først på tlf. 4031 8839. I denne butik sælges et bredt udvalg af forskellige antikviteter og er helt sikkert et besøg værd.

Opkøb og rydning af alle former for rest- og indbo

Gratis vurdering af dødsbo

Udfyld formularen herunder, hvis du ønsker et gratis tilbud eller vurdering af dødsbo.

Ring  4031 8839

Telefonen er åben alle ugens 7 dage fra kl. 7.30 til kl. 21.30


Alle henvendelser bliver besvaret.

Vi fejer altid efter os.