Opkøb og rydning af dødsbo

Rydning, opkøb, tømning samt vurdering af dødsbo

 

Registreret antikvitets handlende, med koster bevilling fra Københavns politi siden 1978.

 

Alt har interesse

Telefonen er åben alle ugens 7 dage fra kl. 7.30 - 21.30 / Butikken er åben torsdag og fredag kl. 12 - 17.30 eller efter aftale.

Tømning af plejehjemsbo på hele Sjælland

Marskandiseren i Store Kongensgade er ekspert og sagkyndig inden for hjælp med at tømme, rydde og vurdere plejehjemsboer på hele Sjælland.

Vi udviser altid konduite og forståelse i enhver henseende, og vi stiller gerne vores gode rådgivning og erfaring til rådighed. Tømning og rydning af plejehjemsbo kan ofte være af en ømtålig størrelse, både følesmæssigt for de efterladte, men også især for de respektive beboere samt personale. Derfor er det altid vigtigt at udvise ekstra professionalisme og forståelse, en egenskab som vi besidder og praktiserer. 


Vi opkøber, tømmer og rydder alle former for plejehjemsbo og dødsbo. Alle opgaver udføres, og vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud. Vi gennemgår boet sammen, og alle aftaler bliver altid skrevet ned i to kopier. Skulle det ske at vi skal modtage betaling for vores arbejde, sker dette altid først når arbejdet er udført til begge parters tilfredshed. 

Vi er et professionelt firma / forretning med fast stationær adresse siden 1978, og vi udfører alle former for hjælp med opkøb, tømning og rydning af dødsbo samt vurdering og salg af dødsboer på hele Sjælland. Alt har interesse, og ingen opgaver er for små eller store.

Vi tilbyder erfaring og konduite, samt de bedste priser på antikviteter, design møbler, teaktræ og palisander, smykker, sølvtøj, stentøj, kunst, malerier, porcelæn, glas, og almindeligt habengut fra de syv verdens have. Opkøb, vurdering, tømning og rydning af dødsboer siden 1978. Marskandiseren i Store Kongensgade er registreret handlende med kosterbevilling til at drive antikvitetshandler virksomhed, samt at udføre handel med dødsboer, samt handel med almindeligt indbo og flytte bo.


Kontakt Marskandiseren i Store Kongensgade 

Vurdering og tilbud på dødsbo

Ring 4031 8839

Telefonen er åben alle ugens 7 dage fra kl. 7.30 til kl. 21.30

Alle henvendelser bliver besvaret.

Butikken:

Ring på tlf. 4031 8839 først hvis du ønsker at besøge os i vores butik i Store Kongensgade 108.

Gratis vurdering af dødsbo

Udfyld formularen herunder, hvis du ønsker et gratis tilbud eller vurdering af dødsbo.

Ring 4031 8839

Telefonen er åben alle ugens 7 dage fra kl. 7.30 til kl. 21.30


Alle henvendelser bliver besvaret.

Vi fejer altid efter os.

Tømning af plejehjemsbo på hele Sjælland Tømning af plejehjemsbo på hele Sjælland

      

Vurderet 4.1 ud af 5 stjerner

Baseret på 8 anmeldelser fra Google

Marskandiseren i Store Kongensgade
Store Kongensgade 108
1264 København K


CVR-nr:

27726208

Reg.- og Kontonr.:

3409 0010045541


Vi modtager også MobilePay