Sikkerhed & Garanti

Marskandiseren i Store Kongensgade er registreret handlende med bevilling fra Københavns politi, en bevilling der giver tilladelse til at handle med koster, altså brugte genstande, møbler etc. Hermed også opkøb, tømning, rydning og vurdering af dødsbo. Vi er et stationært firma med fast adresse i Store Kongensgade 108 siden 1978.

Alle opgaver bliver altid udført og behandlet med etisk omhu og respekt, både for afdøde, men i særdeleshed også for de efterladte. Marskandiseren i Store Kongensgade er så absolut en af Københavns ældste, sidste og ægte antikvitetshandlere med opkøb, rydning, tømning samt vurdering af dødsboer siden 1978.

 

At være dødsbo opkøber, dødsbo rydder, marskandiser eller antikvitetshandlende er desværre ikke længere en beskyttet titel/fag. Som registreret handlende med kosterbevilling giver vi altid en seriøs behandling af dødsbo opgaver, også selv hvis vores tilbud ej bliver benyttet. Det vigtigste er den gensidige tillid og forståelsen for det enkelte dødsbo. Tømning, rydning, opkøb og vurdering af dødsbo handler kun om gensidig tillid, fornuft og forståelse. Hvis man vil undgå uheldige og useriøse episoder, er mit råd altid at benytte sig af en registreret dødsbo opkøber, og indhent gerne et par tilbud på opgaven.

Som seriøs og erfaren dødsbo opkøber, giver vi altid et gratis og uforpligtende tilbud på opkøb, tømning, rydning og vurdering af dødsboer. Vi garanterer en sober, troværdig og anstændig handel. Ekspertise, erfaring og konduite i snart fire årtier.

De fleste af vores dødsbo opgaver kommer som regel med anbefalinger fra tidligere tilfredse kunder samt advokater og autoriserede bobestyrere. Når du handler med Marskandiseren i Store Kongensgade bliver alle aftaler altid skrevet ned i to eksemplarer, vi betaler altid kontant eller med bankoverførsel inden vi går igang med opgaven. 

Alle dødsbo/indbo/flytteboer og restboer udføres, ligeledes plejehjemsboer. Kældre og loftrum ryddes og tømmes. Vi kører på hele Sjælland. Vi afslutter altid først opgaven, når kunden/arvingen er tilfreds med vores arbejde.

Marskandiseren i Store Kongensgade er meget afhængig af vores gode renommé og troværdighed, derfor giver vi også altid den bedste service, når vi hjælper med at tømme, rydde, opkøbe samt vurdere dødsboer. Troværdighed samt gensidig tillid har været vores motto siden 1978, da firmaet blev registreret første og sidste gang.

I de snart 40 år, der er gået, har Marskandiseren i Store Kongensgade altid givet den samme gode dødsbo service. Vi opkøber og tømmer også plejehjemsboer, flytteboer og almindeligt indbo.

Vi er specialister i opkøb, tømning, rydning samt vurdering af dødsboer. Vi har speciale i opkøb og salg af kunst, malerier, sølvtøj, glas, stentøj, design møbler, antikviteter, tømning, rydning, opkøb, salg, vurdering af dødsbo. 

Gratis vurdering af dødsbo

Udfyld formularen herunder, hvis du ønsker et gratis tilbud eller vurdering af dødsbo.

Ring 4031 8839

Telefonen er åben alle ugens 7 dage fra kl. 7.30 til kl. 21.30


Alle henvendelser bliver besvaret.

Vi fejer altid efter os.

Registreret antikvitets handlende, med koster bevilling fra Københavns politi siden 1978.