Opkøb og handel med antikviteter siden 1978

Vi er et profesionelt firma med troværdighed, sagkyndighed, ekspertise og erfaring som bedste fællesnævner. Tiderne som antikvitetshandler og marskandiser har i løbet af ganske få år rykket sig mile vidt og bredt.

De flotte gamle arvestykker, mahogni møbler, som før var mindre formuer værd, har eksempelvis stort set mistet deres værdi med rekord fart. Ligeledes har Bornholmerure, engelske standure og andre faste traditionelle gode gedigne arvestykker.


Som alt andet i vores tid, handler det kun om udbud og efterspørgsel, interesse eller manglen herpå.

Marskandiseren i Store Kongensgade har altid fulgt med tiden og indrettet sig herefter. Vi prøver stadigvæk isærdeleshed på at handle, opkøbe og sælge vores fælles kulturarv, udover vores ekspertise inden for nutidens handel med Dansk design, møbel klassikere og tidens ånd (på nudansk "trend").

Vi har den fornødne ekspertise, "knowhow", erfaring og netværk til at opkøbe alle former for dødsboer.

Alt har interesse og alle dødsboer, flytteboer, restboer, samt opkøb af almindeligt indbo udføres.

Vi tømmer og rydder også dødsboer uden værdi, når vi og arvingerne bliver enige herom, men først og fremmest er vi et firma, samt en forretning med fast stationær adresse i hjertet af København. I vores tilfælde siden 1978, hos Marskandiseren i Store Kongensgade 108.


Opkøb, rydning, tømning samt vurdering af dødsbo.