Tømning af dødsbo København & hele Sjælland

Har du brug for hjælp til at få tømt et dødsbo på Sjælland? Det kan være en hård og uoverkommelig opgave, men vi er her for at hjælpe dig. Med en hjælpende hånd fra os skal du ikke stå alene med rydningen af bostedet. Du er i trygge hænder hos os, da vi har 30 års erfaring inden for feltet. Vi er derfor i stand til at håndtere opgaven med respekt og omhu.

Vi kan hjælpe dig med følgende: 

 • Køb & rydning

 • Sortering af indboet

 • Møbel- eller tøjdonationer til specifikke organisationer

 • Fjernelse af hårde hvidevarer

 • Bortskaffelse på miljørigtig vis

 • Slutrengøring, hvis det ønskes

Professionel tømning af dødsbo
Når du tager kontakt til os, aftaler vi en dato, hvor det passer dig bedst. Vi stræber efter at gøre processen så smertefri for dig som muligt. Det er derfor vigtigt for os, at vi finder en dag efter dine behov og ønsker. 


Sammen med dig gennemgår vi det dødsbo, der skal tømmes. Her vurderer vi stedet. Har du enkelte effekter som malerier, kunst, møbler, ure, antikviteter og glas, opkøber vi gerne disse af dig. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på tømning af dødsbo


Inden vi tømmer boet, sørger vi for at høre om, der er nogle genstande eller objekter, der har affektionsværdi for dig. Disse gemmer vi naturligvis, så de ikke ryddes af vejen. 


Vælger du os til rydning af dødsbo, er der ikke mere, du skal tænke på. Hvis du overlader opgaven til os, behøver du ikke engang at være til stede, når vi udfører tømningen, hvis dette er en for hård byrde for dig.

 

Det handler om tillid og respekt
Alle kunder er forskellige, og vi sigter efter at tage os godt af alle dem, der henvender sig til os. Vi sørger altid for at kigge på den enkeltes forventninger og ønsker ved tømning, opkøb og rydning af dødsboet. 


Vi varetager alle former for opgaver, når der er behov for, at et dødsbo ryddes. Denne tid er svær for dig og dine pårørende, og det ved vi. Derfor sørger vi også for at være respektfulde overfor dig. Det gør vi først og fremmest ved at håndtere tømmningen professionelt og med tilid. Dertil bestræber vi os på at genbruge så meget som muligt fra det aktuelle bo. 


Du kan have tilid til, at vi udfører opgaven med respekt. Vi går op i at yde en god service ved at gøre en stor indsats for, at vi tømt boet, præcist som du vil have det. Uanset om du blot skal have flyttet et par ting eller et helt hjem, sørger vi for at udføre rydningen på ordentlig vis. 

 

En forretning bygget på traditioner
Siden 1978 har vi ryddet, opkøbt, vurderet og tømt dødsboer rundt omkring på hele Sjælland. Vi kan stolt sige, at vi er en af Københavns ældste antikvitetshandler og marskandiser og også en af de sidste af slagsen. Vores forretninger er bygget på traditioner, som vi sætter en ære i at følge.


Du kan derfor altid forvente erfaring, tillid og omhu, når du får hjælp af os. Vi er en professionel forretning, hvilket vil sige at alle aftaler er skrevet ned, og alle handler betales altid. Til alle vores kunder udarbejder vi en kontrakt, inden vi påbegynder arbejdet. Det er på den ene side en fuldmagt til firmaet, men det er også med til at skabe garanti og sikkerhed for bobestyreren/arvingerne.


Uanset om der er tale om en stor eller lille opgave, hjælper vi dig med at opnå det bedste resultat. Der findes mange gode grunde til at vælge os, og her er et bud på bare nogle af disse:

 • Dette er en svær tid, men vi hjælper dig med at lette processen.
 • Vi kigger altid på den enkelte opgave og tilpasser os ud fra dig. Har du derfor nogle særlige ønsker eller behov, sørger vi altid for at imødekomme disse.
 • Gensidig tillid er vigtig for os, og du kan derfor være sikker på, at vi overholder alle aftaler og betingelser, vi laver med dig.
 • Vi kan håndtere enhver opgave professionelt grundet vores 30 års erfaring. Vi sørger altid for, at du og dine pårørende på bedste vis kommer videre.
 • Vi påtager os det fulde ansvar i enhver henseende ved tømning, opkøb og rydning af dødsboer.

Processen ved tømning af dødsbo
Vi går meget op i, at du er tilfreds med det endelige resultat. På baggrund af vores 30 års erfaring i branchen har udviklet en effektiv og sober afvikling, så vi hver gang kan sikre os et godt resultat. Vi har en fast procedure, som vi følger hver eneste gang. 


Vi giver altid en gratis vurdering af dødsboet, efter I har kontaktet os. I samarbejde med arvingerne lokalisere vi boets effekter og værdier, der er salgsbare. Vi udarbejder derefter et tilbud på de effekter, som vi gerne vil opkøbe, men vi betaler naturligvis altid den højeste dagspris. Til slut fejrer vi altid efter os, og det er også muligt, at vi afslutter arbejdet med en rengøring, hvis dette ønskes.

 

Vi overholder alle aftaler
Du kan være helt sikker på, at vi holder alle de aftaler og deadlines, som vi laver i fællesskab med dig. Det handler om gensidig tilid, hvor du kan stole på, at vi påtager os det fulde ansvar, når det kommer til tømning, opkøb og rydning af dødsbo. 


Betalingen foregår altid med bankoverførsel, Mobilepay eller kontant. 


Kontakt Marskandiseren i København 
Står du i den situation, hvor du har brug for tømning af et dødsbo? Så bør du kontakte os. Vi sørger altid for en ordentlig og respektfuld afvikling af rydningen. Vi ved, hvor svær en situation det kan være, men det er derfor, at vi er her for at hjælpe dig. 


Du er altid velkommen til at komme ned i vores butik, Marskandiseren, der er beliggende på Store Kongensgade, som holder åbent torsdag og fredag fra kl 12:00 til 17:30. Besøg i butikken uden for åbningstiderne kan aftales ved henvendelse på telefon 40 31 88 39.


Har du nogle spørgsmål, eller er du interesseret i at høre mere om processen, kan du også kontakte os på telefon 40 31 88 39. Vi besvarer alle henvendelser.  


Du kan ringe alle ugens dage fra kl. 7:30 til kl. 21:30. Du skal ikke tøve med at kontakte os.

Gratis vurdering af dødsbo

Udfyld formularen herunder, hvis du ønsker et gratis tilbud eller vurdering af dødsbo.

Ring  4031 8839

Telefonen er åben alle ugens 7 dage fra kl. 7.30 til kl. 21.30

 

Alle henvendelser bliver besvaret.

Vi fejer altid efter os.

Vurdering af dødsbo