Marskandiseren i Store Kongensgade 108 siden 1978

En af Københavns ældste antikvitetsforretninger

Marskandiseren i Store Kongensgade er en af Københavns ældste antikvitetsforretninger. I mere end fire årtier har butikken haft den samme adresse i Store Kongensgade 108. Forretningen blev startet op i 1978 af marskandiser Kirsten Larsen. Efter hendes død i 2004 overtog jeg, Søren Mikkel Redington forretningen, som registreret handlende med kosterbevilling. 

Da jeg ofte er på farten i arbejdsregie, varetager min bestyrerinde Ulla Prip Kayser forretningen imens. Ulla har bestyrerbevilling fra bevillingspolitiet samt fuldmagt til at handle på mine vegne, og Ulla står ligeledes for det daglige salg og kundeservice i forretningen.

 

Handel er et spørgsmål om gensidig tillid

Vi opkøber, rydder op og tømmer dødsboer på hele Sjælland. Lofter og kældre ryddes.
Alle former for dødsbo opgaver påtages. Vi arbejder professionelt og sagkyndigt. Vi køber og sælger møbler, sølvtøj, malerier, glas, porcelæn, lysekroner, etc... desuden har teaktræs-, palisander- og designmøbler stor interesse.

Siden 1978 har Marskandiseren i Store Kongensgade altid været en seriøs og professionel dødsbo opkøber.

Marskandiser og antikvitetshandler Anno 2017

At være Marskandiser kontra Antikvitetshandler er stort set det samme, dog lyder titlen Antikvitetshandler en smule finere.

I gamle dage var der en større kontrast imellem de to betegnelser, det er der ikke mere. Især har  internethandlen og den nye oplysningstid, definitivt udvisket historiens klasseskel og fornyet begreberne samt skabt nye interesser.

Jeg kalder altid en spade for en spade, og en skovl for et ædelt stykke metal med et flot stykke træ påsat.

At jeg er registreret handlende med kosterbevilling betyder, at jeg har tilladelse til at drive kosterhandel, altså handel med brugte genstande, antikviteter, dødsboer etc.

Som Marskandiser med fast stationær adresse i Store Kongensgade siden 1978 har jeg oparbejdet en vis ekspertise, erfaring og viden, konduiten er ligeså.

Jeg følger med tiden og udviklingen, måske det største krav som Antikvitetshandler og Marskandiser Anno 2017.

Vi fejer altid efter os.

Søren Mikkel Redington

Gratis vurdering af dødsbo

Udfyld formularen herunder, hvis du ønsker et gratis tilbud eller vurdering af dødsbo.

Ring 4031 8839

Telefonen er åben alle ugens 7 dage fra kl. 7.30 til kl. 21.30


Alle henvendelser bliver besvaret.

Vi fejer altid efter os.

Marskandiseren i Store Kongensgade Søren Mikkel Redington