Rydning, opkøb, tømning samt vurdering af dødsbo


Registreret antikvitets handlende, med koster bevilling fra Københavns politi siden 1978.


Alt har interesse

Telefonen er åben alle ugens 7 dage fra kl. 7.30 - 21.30 / Butikken er åben torsdag og fredag kl. 12 - 17.30 eller efter aftale.

Vurdering af dødsbo på hele Sjælland

Altid gratis og uforpligtende tilbud på vurdering, tømning, og rydning samt opkøb af dødsbo. Vi opkøber også almindeligt indbo, flytte- og restboer samt plejehjemsboer. Alt har interesse.

Vi står altid klar med en professionel vurdering af dit dødsbo

Alle henvendelser bliver taget seriøst, vi rådgiver gerne, og udviser altid konduite, erfaring og ekspertise.


Som registret dødsbo opkøber siden 1978 har Marskandiseren i Store Kongensgade varetaget og udført dødsbo rydninger, samt vurdering af dødsboer i fire årtier.

Alle opgaver bliver altid taget seriøst. Vi er specialister i opkøb, tømning, rydning og vurdering af dødsboer på Sjælland.

Alle handler bliver altid betalt kontant, eller med bankoverførsel på stedet. Vi opkøber, tømmer og rydder alle former for dødsboer på hele Sjælland. Alle opgaver påtages og udføres. Vi er sagkyndige, professionelle og seriøse og giver altid gratis vurdering af dødsboer, samt rådgivning herom i en hver henseende. Hvis arvinger har specielle ønsker om tøj- og møbeldonationer til specifikke organisationer, hjælper vi selvfølgelig med dette. Vi tilbyder også hjælp med kørsel af indbo til arvinger, men først og fremmest tilbyder vi altid seriøs og effektiv service, samt erfaring og ekspertise.


Hvordan vurderes et dødsbo?

At opnå den højeste vurdering er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at man får den mest reelle og fair vurdering. De danske auktionshuse, som jeg samarbejder med og benytter jævnligt, har måske og desvære en tilbøjelighed til at overvurdere værdien af møbler, effekter etc. De tjener både på køber og sælger, uanset auktionens udfald. Jeg, derimod, giver altid en fast pris, en pris som ofte overstiger auktionshusenes vurderinger.


Dette kan selvfølgelig kun lade sig gøre, fordi jeg har faste kunder i ind og udland, som netop søger de spændende møbler, kunst, smykker, sølvtøj, design mv.

Marskandiseren i Store Kongensgade er en andengenerations forretning med snart 40 år på bagen. Vi er en stationær butik/forretning som lever af vores renommé og gode omdømme. Men vi lever også på vores erfaring, konduite og tillid.

Vi giver altid et gratis tilbud og vurdering på tømning, opkøb, rydning, salg, bortkørsel, vurdering af dødsbo; alle dødsbo og indbo opgaver har vores interesse.

Vi opkøber og tømmer dødsboer på hele Sjælland, alle vurderinger bliver altid givet ud fra dagsaktuelle priser, altid gratis og uforpligtende dødsbo- og indbovurdering.

Vi vurderer også sølvtøj, smykker, møbler, malerier, kunst, design, antikviteter, kuriositeter, glas, porcelæn, gammelt legetøj, lamper, lysekroner, palisander- og teaktræsmøbler.

Kontakt Marskandiseren i Store Kongensgade 

Vurdering og tilbud på dødsbo
Ring 4031 8839

Telefonen er åben alle ugens 7 dage fra kl. 7.30 til kl. 21.30

Alle henvendelser bliver besvaret.


Butikken:
Ring på tlf. 4031 8839 først hvis du ønsker at besøge os i vores butik i Store Kongensgade 108.

Gratis vurdering af dødsbo

Udfyld formularen herunder, hvis du ønsker et gratis tilbud eller vurdering af dødsbo.

Ring  4031 8839

Telefonen er åben alle ugens 7 dage fra kl. 7.30 til kl. 21.30


Alle henvendelser bliver besvaret.

Vi fejer altid efter os.

Vurdering af dødsbo

      

Vurderet 4.1 ud af 5 stjerner

Baseret på 8 anmeldelser fra Google

Marskandiseren i Store Kongensgade
Store Kongensgade 108
1264 København K


CVR-nr:

27726208

Reg.- og Kontonr.:

3409 0010045541


Vi modtager også MobilePay

Leveret af