Antikviteter opkøbes og sælges

Marskandiseren i Store Kongensgade opkøber, sælger og formidler antikviteter, smykker, malerier, kuriositeter, artefakt, kunst, sølvtøj, porcelæn, glas, stentøj og bedere indbo, samt teak og palisander møbler.

Marskandiseren i Store Kongensgade er registreret handlende med kosterbevilling. D.v.s. at Søren Mikkel Redington har tilladelse fra Københavns Politi til at, drive handel med brugte genstande, antikviteter og indbo fra eksempelvis dødsboer, restboer og fIytteboer.

 

I gamle dage var forskellen på en marskandiser og en antikvitetshandler langt større end i dag. Groft og kort fortalt handlede marskandiseren med klude, brugt tøj og genbrugssalg af almene husholdningsredskaber. Rent historisk var marskandiseren mere henvendt til under- og arbejderklassen, hvorimod antikvitetshandleren var langt finere i sit udvalg af varer, og derfor mere henvendte sig til middel- og overklassen.

 

l dag er definitionen og forskellen imellem en marskandiser og en antikvitetshandler langt mere flydende, og nye begreber som ret ro og bæredygtig genbrug har også indfundet sig i ordsproget. Naturligvis er der dog stadigvæk, i titlernes forstand, en modpol set i fordums og historisk perspektiv, og især hos den lidt ældre generation inklusiv undertegnede, som er opvokset med med netop dette, har begrebet om marskandisere kontra antikvitetshandlere udelukkende en historisk og mulig melankolsk betydning.

 

Jeg kalder mig selv både marskandiser og antikvitetshandler, en i øvrigt ubeskyttet titel, og jeg bestræber mig på at befinde mig lige netop midt imellem de to betegnelser, og derfor er mit udvalg af varer meget varieret, dog ikke nogen brugte gamle klude og lappede bukser, andre end mine egne ...

 

Som udgangspunkt er en antikvitet over 100 år gammel, og en lille filosofisk detalje er jo at, antikvitetshandlere også fandtes for flere hundrede år siden.

 

Jeg sætter en ære i at kalde mig selv marskandiser, uagtet at jeg handler med finere antikviteter. Primært beskæftiger jeg mig med opkøb, tømning, rydning og vurdering af dødsboer, ligeledes opkøber jeg dansk design, teak og palisander møbler. Jeg tilbyder altid en gratis og uforpligtende gennemgang samt tilbud på alle opgaver.

 

Kontakt Marskandiseren i Store Kongensgade 

Vurdering og tilbud på dødsbo
Ring 4031 8839

Telefonen er åben alle ugens 7 dage fra kl. 7.30 til kl. 21.30
Alle henvendelser bliver besvaret.

 

Butikken:

Ring på tlf. 4031 8839 først hvis du ønsker at besøge os i vores butik i Store Kongensgade 108.

Gratis vurdering af dødsbo

Udfyld formularen herunder, hvis du ønsker et gratis tilbud eller vurdering af dødsbo.

Ring 4031 8839

Telefonen er åben alle ugens 7 dage fra kl. 7.30 til kl. 21.30

 

Alle henvendelser bliver besvaret.

Vi fejer altid efter os.

Gratis vurdering af dødsbo på hele Sjælland