Opkøb og rydning af dødsbo

Rydning, opkøb, tømning samt vurdering af dødsbo

 

Registreret antikvitets handlende, med koster bevilling fra Københavns politi siden 1978.

 

Alt har interesse

Telefonen er åben alle ugens 7 dage fra kl. 7.30 - 21.30 / Butikken er åben torsdag og fredag kl. 12 - 17.30 eller efter aftale.

Antikviteter opkøbes og sælges

Marskandiseren i Store Kongensgade opkøber, sælger og formidler antikviteter, smykker, malerier, kuriositeter, artefakt, kunst, sølvtøj, porcelæn, glas, stentøj og bedere indbo, samt teak og palisander møbler.

Generelt har alt interesse, og vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud ved alle henvendelser. Vi er et seriøst firma som i høj grad lever af vores ry og renomme, derfor giver vi altid en anstændig service samt rådgivning. Både når dette handler om henvendelser i forretningen, samt når vi vurderer og giver tilbud på flytte-, rest- og dødsboer på hele Sjælland.


At være Antikvitets handler / Marskandiser anno 2017 er udelukkende et spørgsmål om vidden og interesse inden for faget, samt selvfølgelig en smule fornuftig købmandskab og almen logik. Med dette mener jeg vemodigt at, titlen som Marskandiser og Antikvitets handler kun er en stakkels frist fra at uddø, i den historiske danske forstand.

Nu om dage foregår den meste handel med antikviteter på internettet, ligesom så mange andre brancher og forretnings regi, dette er indiskutabelt og desvære almen vidden.

Hos Marskandiseren i Store Kongensgade går vi mere op i den personlige service, samt forhåbentlig gode oplevelse man kan nyde i vores fysiske stationære forretning siden 1978.

Men at være antikvitets handler / marskandiser i vores nutid, er uomtvisteligt en forunderlig udefinerbar størrelse. Tider og tendenser ændre sig hurtigt og ubesværet, og ægte antikvitet der før var formuer værd, er nu faldet gevaldigt i pris og efterspørgsel.

Marskandiseren i Store Kongensgade handler med mange forskellige udenlandske opkøbere, og kan derfor ofte give en bedere pris end indenlandske auktionshuse og andre antikvitets handlende, da vi ofte har samlere og mulige kunder i vores store netværk.


Kontakt Marskandiseren i Store Kongensgade 

Vurdering og tilbud på dødsbo
Ring 4031 8839

Telefonen er åben alle ugens 7 dage fra kl. 7.30 til kl. 21.30

Alle henvendelser bliver besvaret.


Butikken:

Ring på tlf. 4031 8839 først hvis du ønsker at besøge os i vores butik i Store Kongensgade 108.

Gratis vurdering af dødsbo

Udfyld formularen herunder, hvis du ønsker et gratis tilbud eller vurdering af dødsbo.

Ring 4031 8839

Telefonen er åben alle ugens 7 dage fra kl. 7.30 til kl. 21.30


Alle henvendelser bliver besvaret.

Vi fejer altid efter os.

Gratis vurdering af dødsbo på hele Sjælland

      

Vurderet 4.1 ud af 5 stjerner

Baseret på 8 anmeldelser fra Google

Marskandiseren i Store Kongensgade
Store Kongensgade 108
1264 København K


CVR-nr:

27726208

Reg.- og Kontonr.:

3409 0010045541


Vi modtager også MobilePay