Rydning af dødsbo i Ringsted

Står du og har brug for hjælp til rydning, opkøb og tømning af et dødsbo i Ringsted eller nærområdet, vil vi meget gerne tilbyde vores hjælp og erfaring med dette. Altid gratis besigtigelse og vurdering, alle dødsbo opgaver påtages og udføres.


Siden 1978 har Marskandiseren i Store Kongensgade varetaget dødsboer, vi opkøber møbler, malerier, kunst, sølvtøj, stentøj, keramik, design og antikviteter, vi hjælper naturligvis også med rydning af dødsboer uden værdi, læs mere herom på forsiden.


Vi er registret handlende med kosterbevilling, alle handler og aftaler bliver altid nedskrevet / underskrevet og overholdt inden for aftalt tid.

Vi kan hjælpe dig med følgende: 

  • Køb & rydning

  • Sortering af indboet

  • Møbel- eller tøjdonationer til specifikke organisationer

  • Fjernelse af hårde hvidevarer

  • Bortskaffelse på miljørigtig vis

  • Slutrengøring, hvis det ønskes

Respektfuld rydning af dødsbo

Vi mener, at rydningen af et dødsbo skal foregå på en ordentlig og respektfuld måde, og det sørger vi selvfølgelig for. Sammen med dig gennemgår vi dødsboet og vurderer stedet. Hvis du har enkelte effekter som malerier, kunst, møbler, ure, antikviteter og glas, opkøber vi gerne dem af dig. 


Vi sørger for at høre om, der er nogle genstande eller objekter, som har affektionsværdi for dig, inden vi rydder boet. Dem gemmer vi naturligvis væk, så de ikke bliver bortskaffet. 


Du kan trygt overlade rydningen af dødsboet til os, så du ikke behøver at være til stede, hvis dette er for hårdt. Vi sørger nemlig for, at du ikke skal tænke på noget under hele processen, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på rydning af et dødsbo. 


Vores kerneværdier - tillid og respekt

Vi sørger altid for at kigge på den enkeltes forventninger og ønsker ved rydning og opkøb af dødsboet, da ingen dødsbo er ens. Derfor sigter vi altid efter at tilpasse vores løsning efter vores kunders ønsker og behov. 


Vi tager os alle former for opgaver, når et dødsbo skal ryddes. Denne tid er svær for dig og dine pårørende. Derfor er vi respektfulde overfor opgaven og dig. Vi gør dette ved først og fremmest at håndtere rydningen professionelt og med tillid. Derudover bestræber vi os på at genbruge så meget som muligt fra det aktuelle bo. 


Du kan have tillid til os gennem hele processen, da vi udfører opgaven med respekt. Vi sørger for, at du får tømt boet, præcist som du vil have det.  Uanset om du blot skal have flyttet et par ting eller et helt hjem, sørger vi for at udføre rydningen på en ordentlig måde. Ingen opgave er for stor eller for lille. Om det drejer sig om en stor villa, landejendom, en lejlighed eller en plejebolig, garanterer vi en professionel og god service hele vejen igennem. 

 

Vores proces ved rydning af dødsbo

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder et tilfredsstillende resultat samt at  garantere en sober og effektiv afvikling - hver gang. Det sikrer vi os ved at følge en fast procedure, som vi har udviklet og finpudset over vores mere end 30 år i branchen. 

 

Vi starter med at give en gratis vurdering af dødsboet, efter I har kontaktet os om rydning af et dødsbo. Her vil vi med arvingerne lokalisere dødsboets salgbare effekter og værdier. Vi udarbejder derefter et tilbud på de effekter, vi ønsker at opkøbe og betaler altid den højeste dagspris. Efter vi har ryddet dødsboet, fejer vi efter os og giver gerne et tilbud på den afsluttende rengøring. 


Vi laver altid en kontrakt, inden arbejdet begynder, som både er en fuldmagt til mig og mit firma samt en garanti og sikkerhed til arvingerne/bobestyreren. Alle aftaler bliver nedskrevet på papir, og alle handler bliver altid betalt kontant på stedet eller med bankoverførsel.

 

Vi overholder altid vores aftaler

Vi overholder altid vores aftaler og deadlines, som vi laver i fællesskab med dig, da det handler om gensidig tillid mellem os og dig. Du kan stole på, at vi påtager os det fulde ansvar, når det kommer til opkøb og rydning af dødsbo.

Gratis vurdering af dødsbo

Udfyld formularen herunder, hvis du ønsker et gratis tilbud eller vurdering af dødsbo.

Ring  4031 8839

Telefonen er åben alle ugens 7 dage fra kl. 7.30 til kl. 21.30


Alle henvendelser bliver besvaret.

Vi fejer altid efter os.

Vurdering af dødsbo