• 17/02/2022 0 Kommentarer
  Vurdering af dødsbo på Sjælland

  Ønsker du en gratis og uforpligtende vurdering samt tilbud på tømning, rydning og opkøb af dødsbo på Sjælland, så står Marskandiseren i Store Kongensgade klar til at hjælpe dig. Siden 1978 har vi vurderet og opkøbt dødsboer, og uanset opgavens karakter går vi til arbejdet med konduite, respekt og professionalisme.

  Læs mere
 • 28/01/2022 0 Kommentarer
  Tømning af dødsbo på Sjælland

  At stå som efterladt og savne én, der stod en nær, er en svær situation at stå i. Står du ovenikøbet med ansvaret for at tømme dødsboet, kan det nemt virke uoverskueligt. Med vores store erfaring og konduite er vi hos Marskandiseren i Store Kongensgade de rette til at hjælpe med tømning af alle former for dødsboer, restboer og plejehjemsboer på Sjælland. I mere end fire årtier har vi hjulpet efterladte med vurdering og tømning af dødsboer, og vi stiller uanset opgaven altid vores professionelle rådgivning og erfaring til rådighed.

  Læs mere
 • 28/01/2022 0 Kommentarer
  Tømning af dødsbo på Sjælland

  Hvis du har mistet din far, mormor eller en anden, du holder af, er det en stor sorg at stå i. Og midt i sorgen og savnet kommer også en masse praktiske opgaver og spørgsmål, du skal tage stilling til. Én af de store og sommetider uoverskuelige opgaver, der følger et dødsfald, er det efterladte dødsbo, der skal ryddes og tømmes. 


  I den situation står Marskandiseren i Store Kongensgade klar til at tilbyde professionel hjælp til tømning af dødsboer over hele Sjælland. Vi har mange års erfaring i branchen og har siden 1978 været en seriøs og professionel dødsbo-opkøber. Du kan være helt tryg, når din opgave er i vores hænder. Vi varetager alle former for dødsbo-opgaver, så du i stedet kan fokusere på at bearbejde din sorg.

  Læs mere
 • 17/12/2021 0 Kommentarer
  Salg af dødsbo på Sjælland

  Har du mistet én, der stod dig nær, og står du nu med et dødsbo, der skal sælges? Så kan Marskandiseren i Store Kongensgade hjælpe dig. Vi tilbyder vurdering, køb, salg og rydning af alle slags dødsboer på Sjælland. I mere end fire årtier har vi hjulpet danskere med køb og salg af inventar fra dødsboer, og vi går ansvarligt til opgaven med stor respekt og professionalisme. 

  Læs mere
 • 17/12/2021 0 Kommentarer
  Rydning af dødsbo

  Vidste du godt, at du kan få professionel hjælp til rydning af dødsbo på Sjælland? Ved at lade Marskandiseren i Store Kongensgade om vurdering, opkøb og rydning af dødsboet, så kan du i stedet fokusere på at være sammen med dine nærmeste og planlægge en smuk og mindeværdig afsked. Vi har kompetencerne til at håndtere alle former for dødsbo, også flytte-, plejehjem- og restboer.

  Læs mere
 • 29/11/2021 0 Kommentarer
  Rydning af dødsbo på Sjælland

  Hvis du har mistet en i din nære omgangskreds, og du nu står med ansvaret for rydningen af dødsboet, så kan du trygt overlade ansvaret til os.

  Læs mere
 • 29/11/2021 0 Kommentarer
  Rydning af dødsbo

  Det er aldrig nemt at miste et familiemedlem eller en ven, og situationen bliver ikke nemmere, hvis dødsboet er efterladt til dig.

  Læs mere
 • 28/10/2021 0 Kommentarer
  Rydning af dødsbo på Sjælland

  Effektiv og hensynsfuld rydning af dødsbo

  Læs mere
 • 28/10/2021 0 Kommentarer
  Opkøb af dødsbo på Sjælland

  Opkøb med tillid, erfaring og konduite

  Læs mere
 • 27/09/2021 - Ejaz Ahmad Safi 0 Kommentarer
  Køb af dødsbo

  Når du står med ansvaret for salg af et dødsbo, kan du altid trygt henvende dig til os. Vi giver et gratis og uforpligtende tilbud og vurdering på tømning, opkøb, rydning, salg og bortkørsel af indbo.

  Læs mere
 • 27/09/2021 - Ejaz Ahmad Safi 0 Kommentarer
  Hjælp til tømning af dødsbo

  Står du i en situation, hvor der er et dødsbo, der skal tømmes, står Marskandiseren i Store Kongensgade klar til at hjælpe dig med at komme igennem den store opgave.

  Læs mere
 • 02/09/2021 0 Kommentarer
  Dødsbo opkøb - Opkøb af dødsbo på hele Sjælland

  Når man har mistet én, der stod en nær, efterlades man - udover en sorg og et stort tomrum - med en masse praktiske opgaver, der skal udføres.

  Læs mere
 • 02/09/2021 0 Kommentarer
  Dødsbo rydning - Vurdering og rydning af dødsbo på Sjælland

  Det sidste, du har lyst til at tænke på, når du har mistet én, du har kær, er nok rydning af dødsboet.

  Læs mere
 • Tømning af dødsbo
  09/10/2019 - Casper Petersen 0 Kommentarer
  Professionel hjælp til tømning af plejehjem

  Har du en bedsteforældre, der bor på plejehjem, men desværre er gået bort, og du ikke ved hvad du skal gøre af personens genstande.

  Læs mere
 • Produkter i butik
  18/09/2019 - Mads Petersen 0 Kommentarer
  Hvad er en Marskandiser?

  I oversat betydning, så er en “marskandise” en handelsvare, som er for gammel. 

  Læs mere
 • vurdering_dødsbo
  02/09/2019 - Line R. Christensen 0 Kommentarer
  Professionel vurdering dødsbo

  Professionel vurdering af dødsbo

  Læs mere
 • Dødsbo rydning
  04/06/2019 - jesper jensen 0 Kommentarer
  rydning af min onkels lejlighed

  Onkel Bendt's gamle lejlighed

  Læs mere
 • Rydning af Dødsbo
  13/03/2019 - Mads Petersen 0 Kommentarer
  Professionel hjælp til Rydning af Dødsbo

  Fantastisk at få hjælp med rydning af dødsbo i en svær tid

  Læs mere
 • Tømning af Dødsbo
  07/03/2019 - Mads Petersen 0 Kommentarer
  Tømning af Dødsbo

  Professionel Marskandiser hjælper til tømning af dødsbo

  Læs mere