Rydning, opkøb, tømning samt vurdering af dødsbo


Registreret antikvitets handlende, med koster bevilling fra Københavns politi siden 1978.


Alt har interesse

Telefonen er åben alle ugens 7 dage fra kl. 7.30 - 21.30 / Butikken er åben torsdag og fredag kl. 12 - 17.30 eller efter aftale.

Opkøb og rydning af dødsboer på hele Sjælland

Marskandiseren i Store Kongensgade opkøber dødsbo på hele Sjælland

Vi opkøber, tømmer og rydder alle former for dødsboer, alle opgaver påtages og udføres, vi er sagkyndige, profesionelle, effektive samt yder altid en ordentlig og sober service til vores kunders tilfredshed og sikkerhed.

Som sagkyndig dødsbo opkøber, giver jeg altid et gratis og uforpligtende tilbud på tømning, rydning og opkøb af dødsbo, plejehjems boer, samt tømning af loft og kælder rum, alle dødsbo opgaver har vores interesse.

Vi er et ægte firma / forretning med fast stationær adresse siden 1978 i hjertet af København. Med snart 40 års jubilæum har vi gjort os vores erfaringer inden for opkøb, tømning, vurdering samt rydning af dødsboer. Alle dødsboer bliver altid behandlet med samme etiske omhu, samt respekt for afdøde og familien især.

Al handel er et spørgsmål om gensidig tillid. Indenfor mit fagområde handler det dog også om erfaring og konduite, samt respekt for de efterladte.

At tømme og rydde et dødsbo handler i højeste grad om tillid, til den eller de som skal stå for opgaven, derfor anbefaler jeg også altid arvinger samt advokater og bobestyrer at, bruge en registret handlende med koster bevilling som i mit tilfælde, altså en seriøs dødsbo opkøber / antikvitetshandler / marskandiser. I særdeleshed dødsbo opkøbere med en fast adresse og forretning, som i vores regi siden 1978.

Jeg oplever desvære flere og flere kedelige historier fra arvinger som har benyttet sig af et alt for godt tilbud f.eks. fra lokalavisen om hjælp til tømning af dødsbo. Ofte har jeg måtte træde til og afslutte en dødsboopgave, grundet uheldige og hurtige, samt til tider påtvungne beslutninger, grundet novicer og lykkeriddere, som har lovet mere end de har kunnet holde.

Tømning samt rydning af dødsbo har altid været vores speciale, og via vores kompakte og pålidelige netværk, samt gode renomme i branchen, kan vi altid udføre og afslutte aller former for dødsbo opgaver, ofte fra dag til dag. Ligeledes plejehjemsboer, restboer, flytteboer, og jeg var næsten lige ved at skrive Niels boer...

Alle dødsbo opgaver bliver altid udført sobert og effektivt, vi tømmer, rydder, opkøber samt vurdere alle dødsboer på hele Sjælland. Ingen dødsboopgaver er for små eller store. Tømning og rydning af dødsbo fra dag til dag. Vi betaler altid kontant ved opkøb af dødsboer.

Marskandiseren i Store Kongensgade er registret handlende med bevilling fra Københavns politi til opkøb af dødsbo, tømning af dødsbo, vurdering af dødsbo, samt at sælge fra dødsbo.

Rydning og vurdering af dødsbo er vores speciale, tillid, erfaring og konduite mht. dødsboer siden 1978.

Dødsbo rydning og opkøb af dødsbo, har været og burde stadigvæk være en opgave for registreret handlende som  en marskandiser. Vi er profesionelle dødsbo opkøbere med bevilling til opkøb af dødsbo. Mange bliver ofte kørt ud på et sidespor af lykkeriddere og andet skidt folk, som hverken har den fornødne erfaring samt ekspertise i behandling af dødsbo opgaver, vurdering af dødsbo samt en saglig tilgang til opkøb af dødsbo.

Som registreret dødsbo opkøber giver vi hos os i Store Kongensgade altid en garanti for en sober og altid venlig og seriøs dødsbo behandling. Altid gratis vurdering og besigtigelse af dødsboer på hele Sjælland.

Udover dødsboer køber vi også gerne enkelte effekter, møbler, smykker, glas, porcelæn, sølvtøj, malerier og kunst generelt. Vi opkøber også flytterester, indbo og restboer.

Vi er sagkyndige og specialister i alle former tømning af dødsbo, plejehjems bo, flytte bo, indbo samt afvikling af dødsbo generelt.

Opkøb og tømning af dødsbo siden 1978.

Dødsboer / Indbo

Rengøring af dødsbo, Salg af dødsbo,
Køb af dødsbo, Bortkørsel af dødsbo, Dødsbo rydning, Dødsbo opkøb, Dødsbo vurdering,
Dødsbo rengøring, Behandling af dødsbo,
Opkøb af rest bo, Salg af rest bo, Rydning af rest bo, Bortkørsel af rest bo, Opkøb af indbo,
Rydning af indbo, Bortkørsel af indbo, Salg af indbo, Køb af indbo, Rydning af villa, Rydning af lejlighed, Rydning af hus, Rydning af kælder,
Rydning af loft, Bortkørsel af affald

Antikviteter

Malerier, Porcelæn, Sølvtøj, Brugte møbler,
Antikke møbler, Ure, Gamle ure, Kongeligt porcelæn, Porcelæns figurer, Køb af kunst,
Salg af kunst, Salg af malerier, Køb af malerier,
Opkøb af antikviteter, Opkøb af sølvtøj, Opkøb af porcelæn, Opkøb af stentøj, Stentøj, Køb af design møbler, Køb af design, Køb af teaktræs møbler, Køb af palisander møbler, Køb af dansk design, Salg af dansk design, Salg af design, Salg af teaktræs møbler, Salg af palisander møbler, Klassiske møbler, Køb af klassiske møbler, Salg af klassiske møbler, Salg af lamper, Køb af lamper

Vurdering

Vurdering af sølvtøj, Vurdering af palisander møbler, Vurdering af teaktræs møbler, Vurdering af dansk design, Vurdering af stentøj, Vurdering af porcelæn, Vurdering af glas, Vurdering af malerier, Vurdering af kunst, Vurdering af indbo, Vurdering af rest bo

Sikkerhed og garanti

Marskandiseren i Store Kongensgade har siden 1978 været registret handlende med koster bevilling fra Københavns politi. Det vil sige tilladelse til at opkøbe og sælge brugte varer, samt opkøbe dødsboer og tømme dødsboer.

Vi laver altid en skriftlig aftale, som begge parter underskriver, dette er jeres garanti for, at alle aftaler bliver overholdt, samt en fuldmagt til mig om, at jeg varetager jeres interesser.

Skifteretsattest samt billedlegitimation bedes medbragt.

Vi overholder altid alle aftaler og afslutter først opgaven, når kunden er tilfreds.

Vi opererer på hele Sjælland

Vi opkøber dødsbo og værdier overalt på Sjælland. Bla. Amager, Charlottenlund, Dragør, Frederiksberg, Gentofte, Hellerup, Herlev, Holte, Hvidovre, Hørsholm, Klampenborg, København, Lyngby-Taarbæk, Nørrebro, Rødovre, Skodsborg, Søborg, Valby, Vanløse, Vesterbro, Østerbro - herunder også øvrige Nordsjælland, syd og vest for København.

Marskandiseren i Store Kongensgade
Store Kongensgade 108
1264 København K


CVR-nr:

27726208

Reg.- og Kontonr.:

3409 0010045541


Vi modtager også MobilePay

Leveret af