Rydning af dødsbo

Det er aldrig nemt at miste et familiemedlem eller en ven, og situationen bliver ikke nemmere, hvis dødsboet er efterladt til dig.

Det er aldrig nemt at miste et familiemedlem eller en ven, og situationen bliver ikke nemmere, hvis dødsboet er efterladt til dig. For hvad stiller du op med et hjem, der har inventar, møbler og genstande fra et helt liv i sig? Noget af indboet vil du eller andre familiemedlemmer sikkert gerne arve, men tilbage er sandsynligvis massevis af ejendele, som du ikke ved, hvad du skal stille op med. Her kan Marskandiseren i Store Kongensgade være din hjælp.


Vi kan stå for rydning af dødsboet, der indebærer vurdering, opkøb, tømning og eventuelt afsluttende rengøring. På den måde kan du slippe for det tidskrævende og følelsesmæssigt hårde arbejde med at slæbe, sortere og bortskaffe inventar og ejendele. Vi har stor erfaring med rydning af dødsbo, og vi gør udviser derfor stor forståelse for jeres situation. Når vi rydder dødsboet, er det centralt, at det bliver en behagelig og tryg oplevelse. 


Ansvarlig rydning af dødsbo

Hos Marskandiseren i Store Kongensgade står vi for rydning af dødsbo med omtanke og på en miljømæssig korrekt måde. Det betyder, at alle personlige papirer og dokumenter naturligvis bliver bortskaffet på behørig vis, mens ejendele, inventar og møbler enten opkøbes, doneres eller køres på genbrugspladsen. 


Vi tilbyder rydning af alle former for dødsboer på Sjælland, og vi tager naturligvis alle henvendelser seriøst. Er du i tvivl om den rette løsning for dig, så rådgiver vi gerne på baggrund af vores store erfaring. Uanset opgavens karakter udviser vi konduite, respekt og ekspertise, da vi ved, hvor svær en tid du står i. 


Kontakt os for rydning af dødsbo

Hvis du ønsker professionel hjælp til at få ryddet et dødsbo på Sjælland, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kommer med et uforpligtende tilbud på rydningen, og vi er sagkyndige i opkøb og rydning af alle typer dødsboer, også når det drejer sig om eksempelvis plejehjemsbolig eller ældrebolig.

0
Feed

Skriv en kommentar