vurdering_dødsbo

Professionel vurdering dødsbo

Professionel vurdering af dødsbo

Professionel vurdering af dit dødsbo

Når en af vores pårørende går bort, så efterlader de familie, venner og nærmeste, som er meget berørte og kede af det over hele situationen, og det sidste man tænker på er nok, hvordan man kommer af med den efterladte lejlighed og alle tingene deri, der nu er blevet til et dødsbo. 


Alle dødsbo er forskellige og unikke på hver sin måde, men fælles har de, at de er efterladt til en pårørende, som nu skal håndtere alle genstandene i dødsboet. Et dødsbo kan have mange minder og følelser involveret, og derfor kan det måske virke ligegyldigt at få vurderet dødsboet, fordi at man ikke kan forestille sig, at hjemmets dele pludselig skal tilhøre nogle andre eller blive skrottet. Det første man kan gøre er derfor, at snakke med ens pårørende omkring testamente og efterladte arvestykker, som man sikre, at det bliver ordnet på den bedst mulige måde, og alle bliver glade. Heriblandt alt det efterladte inventar kan der gemme sig gamle designermøbler eller antikke vasesamlinger som har høj kurs for tiden. Her kan det være svært at skulle vurdere din morfars gamle møbler eller din oldemors samling af vaser eller hvad de det nu kunne være, og derfor har du mulighed for at kontakte en marskandiser, som kommer og vurdere det hele for dig.

Hvordan vurdere man et dødsbo?

Hos Marskandiseren i Store Kongensgade har vi 40 års erfaring med vurdering, tømning og rydning samt opkøb af dødsbo på hele Sjælland. Vi vurdere alt lige fra smykker og møbler til glas og porcelæn. Alle vores handler betales med kontant eller bankoverførsel med det samme, så du er garanteret pengene. Ligeledes tilbyder vi også hjælp til kørsel af indbo til arvinger. 


Vi tilbyder altid de bedste priser i branchen, og da vi har mange faste kunder, kan vi altid sikre dig faste priser, som ofte overgår vurderingen fra de danske auktionshuse.

Vi vil altid stå klar til at rådgive dig om, hvad det ville være den bedste løsning for dig, og udviser altid en stor forståelse for de nærmeste, og hvad de går igennem med et dødsbo. For os handler det ikke kun om, at få vurderet og solgt genstandene i dødsboet, men også at give de pårørende den bedst mulige hjælp til at håndtere situationen, så de i stedet kan koncentrere sig om begravelse eller andet, der måtte være mere vigtigt.

Så når du kontakter os, så kommer vi gerne ud og vurdere dit dødsbo helt gratis og uforpligtende, så vi kan dig det bedst mulige tilbud og hjælp til at håndtere situationen i måtte stå i.

0
Feed

Skriv en kommentar