Tømning af dødsbo

Professionel hjælp til tømning af plejehjem

Har du en bedsteforældre, der bor på plejehjem, men desværre er gået bort, og du ikke ved hvad du skal gøre af personens genstande.

Det kan være lige fra porcelæn, møbler, kunst, glas osv., men ingen af de pårørende har lyst til at arve tingene eller har tid til at tømme boligen, så fortvivl ikke, der er nemlig professionel hjælp at hente.

Det er trist og sørgeligt, når ens gamle mormor eller oldemor er gået bort, og det sidste du tænker på er nok, hvad du skal gøre med alle personens ting, hvis der ikke er nogen fra familien, der ville arve genstandene. Ligeledes har du måske ikke tid, og ville egentlig bare gerne koncentrere dig om, at være sammen med familien og planlægge en smuk begravelse. Det hele kan pludselig virke meget uoverskueligt, og du kan slet ikke finde tid til at tømme boligen selvom plejehjemmet hele tiden påpeger det over for familien. 


I sådan en situation er der hjælp at hente hos den professionelle marskandiser på Kongensgade. De er eksperter og sagkyndige inden for hjælp, rydning, tømning og vurdering af en plejehjemsbolig på hele Sjælland, og det er ligegyldigt hvad boet indeholder.

Når et plejehjemsbo skal tømmes og ryddes, kan det godt virke uoverskueligt både følelsesmæssigt, men også praktisk set, så derfor er det vigtigt, at der udvises forståelse og professionalisme over for familien, som har brug for hjælp. Så når du ringer til marskandiseren vil de altid vise forståelse overfor situationen, og stiller altid gerne deres rådgivning og erfaring til rådighed overfor familien.

Marskandiseren tømmer og rydder alle plejehjemsbo på hele Sjælland, så derfor har alle opgaver interesse, og er lige vigtige. Plejehjemsboet bliver gennemgået sammen med de pårørende, og der gives altid et gratis og uforpligtende tilbud, og først når arbejdet er fuldført, og begge parter er tilfredse, så bliver betalingen modtaget.

Så det er ligegyldigt om bedstemor, mormor, farmor eller hvem det nu kunne være, som er død på et plejehjem, har stående af ting og sager, så kan boet vurderes, og familien kan få den hjælp, de har brug for, så de kan tænke på andre og mere vigtige ting i denne sørgelige stund.

0
Feed

Skriv en kommentar