Opkøb af dødsbo på Sjælland

Opkøb med tillid, erfaring og konduite

Marskandiseren i Store Kongensgade har i mere end fire årtier hjulpet efterladte over hele Sjælland med opkøb af dødsboer. Med vores store erfaring er vi specialister, når det kommer til alle former for borydning og opkøb af dødsboer, og vi tilgår enhver opgave med en professionel tilgang samt tillid og konduite. 


Få hjælp til at få ryddet et dødsbo

Det kan være en følelsesmæssig og uoverskuelig proces at skulle rydde ud i et dødsbo, alt imens man står i en sorg over at have mistet. Der skal tages mange beslutninger om, hvad der skal ske med alt inventar og indbo, og det er ikke sikkert, man tænker klart i situationen. Derfor kan det for mange være en rigtig stor hjælp at få en professionel til at hjælpe med processen. 


Vi står klar til at rådgive og hjælpe, når du står med et dødsbo, der skal ryddes ud i, vurderes, tømmes og opkøbes. Alle former for dødsboer på Sjælland har vores interesse, og vi sætter en ære i at udvise stor forståelse og håndtere situationen med en enorm professionalisme. 


Delvist opkøb eller totalrydning af dødsbo

Hos Marskandiseren i Store Kongensgade påtager vi os alle former for dødsbo-opgaver. Vi opkøber gerne enkelte effekter, det være sig kunst, malerier, smykker, sølvtøj, møbler, design, kuriositeter, stentøj, glas, porcelæn, lamper, ægte tæpper, antikviteter. Ønsker du et tilbud på totalrydning på eksempelvis dødsbo, restbo, plejehjemsbo eller flyttebo, så kan vi komme med et tilbud inklusive rengøring og ekspertise angående afviklingen. 


Hvad end du ønsker selv at håndtere dele af dødsboet, og derfor blot ønsker et tilbud på opkøb af enkelte effekter, eller du vil have et tilbud på opkøb og totalrydning af dødsboet, så står vi klar til at hjælpe dig. 


Gratis vurdering af dødsbo

Vi tilbyder en gratisvurdering af alle former for restboer og dødsboer, og uanset opgavens karakter og størrelse tager vi den altid seriøst. På grund af vores mange faste kunder i både ind- og udland kan vi tilbyde faste priser, der i langt de fleste tilfælde overgår auktionshusenes vurderinger. Hos os får du dermed de bedste priser på alt fra designmøbler til porcelæn, og vi betaler på stedet enten kontant eller via bankoverførsel, hvis det ønskes. 


Du kan altså trygt kontakte os, når du står med et dødsbo, du helt gratis og uforpligtende ønsker en vurdering af. 

0
Feed

Skriv en kommentar