Produkter i butik

Hvad er en Marskandiser?

I oversat betydning, så er en “marskandise” en handelsvare, som er for gammel. 

En marskandiser kan derfor oversættes til en person, som handler med forældet genstande. Genstande kan blandt andet være tøj, bøger, møbler, porcelæn, smykker, malerier osv. Generelt set, så er det gamle og antikke genstande, som kan være aflagt i et dødsbo, der bliver solgt videre igennem en marskandiser.


Så hvad laver en marskandiser egentlig?

En professionel marskandiser hjælper med at vurdere, opkøbe, rydde og tømme et dødsbo. De genstande som bliver opkøbt, sælger marskandiseren så videre gennem sin fysiske eller online butik. På den måde kan du som familie få ryddet dødsboet uden at tage stilling til, hvordan du skal komme af med alle genstandene, eller hvad de skal sælges til. 


Så hvis man står med et dødsbo, og ikke helt ved eller kan overskue, hvad man skal gøre med alle tingene, så kan man kontakte en marskandiser, som kommer ud til dig og familien, og kigger på dødsboet. Her får man et gratis og uforpligtende tilbud på, hvad han mener genstandene er værd, og hvad han ville opkøbe dem for. Alle genstande har interesse, så derfor skal man ikke tænke over, om dødsboet overhovedet har værdi, da alle genstande som udgangspunkt kan vurderes.

Når dødsboet er vurderet, så får man en god pris for de valgte genstande, og så betaler marskandiseren med på stedet enten kontant eller ved bankoverførsel, så man får pengene med det samme.

En marskandiser rydder og tømmer dernæst hele din bolig for genstande, som er blevet opkøbt, og du skal derfor ikke tænke på, at transportere det hen til marskandiserens butik. Når genstandene er blevet hentet, så bliver der også gjort rent, hvis der er behov for det.

Så hvis du har brug for hjælp til at vurdere, tømme og rydde en afdødes bo, så fortvivl ikke, der er hjælp og hente hos en professionel marskandiser.

Marskandiseren i Store Kongensgade
I København på Store Kongensgade ligger Marskandiserbutikken, der blev etableret i 1978, som rydder, opkøber, tømmer samt vurdere dit dødsbo på hele Sjælland. I butikken sælges alt lige fra glas, porcelæn, malerier, møbler, smykker, kunst, sølvtøj osv., som er blevet opkøbt af et dødsbo.

I butikken kan du altså finde uendelige genstande inden for antikvitetens verden, som kan have din interesse.

0
Feed

Skriv en kommentar