Hjælp til tømning af dødsbo

Står du i en situation, hvor der er et dødsbo, der skal tømmes, står Marskandiseren i Store Kongensgade klar til at hjælpe dig med at komme igennem den store opgave.

Har du mistet din far, mor, bedsteforælder eller en anden, du holder af, kan det virke utroligt uoverskueligt både praktisk og følelsesmæssigt at skulle tømme dødsboet. Praktisk, fordi det er en stor og tidskrævende opgave, der sandsynligvis kræver mange ture på genbrugspladsen. Følelsesmæssigt, fordi du er i sorg og hellere vil bruge tiden sammen med din familie og på at planlægge en smuk afsked med afdøde.

 

Står du i en situation, hvor der er et dødsbo, der skal tømmes, står Marskandiseren i Store Kongensgade klar til at hjælpe dig med at komme igennem den store opgave. Med tillid, erfaring og konduite tilbyder vi professionel hjælp til totalrydninger af alle former for dødsboer, restboer, plejehjemsboer og flytteboer på hele Sjælland. 

 

Udover tømning og rydning af dødsboer, køber vi også gerne enkelte effekter såsom designmøbler, teaktræ- og palisandermøbler, sølvtøj, smykker, antikviteter, malerier med mere. 

 

Hvordan kan marskandiseren hjælpe med tømning af dødsboet? 

Hvis du overvejer at få professionel hjælp til tømning af et dødsbo, så kan du ringe til os. Vi aftaler tid og sted for besigtigelsen af dødsboet, og vi gennemgår herefter dødsboet sammen. På baggrund af det giver vi et tilbud på det, som du kunne tænke dig hjælp til, det være sig totalrydning eller blot salg af løsøre og indbo. Vi tilbyder naturligvis også et tilbud på rengøring efter tømningen af dødsboet. Tilbuddet er gratis og uforpligtende, og hvad end du kommer til at benytte dig af vores ekspertise, rådgivning og tjenesteydelser eller ej, er du altid sikret en sober og professionel service. 

 

Hvilke former for dødsbo kan I hjælpe med? 

Kort sagt: alle. Hos Marskandiseren i Store Kongensgade påtager vi os og udfører alle former for dødsboer. Ingen opgaver er for store eller for små for os, uanset om det drejer sig om håndtering af dødsbo, flyttebo, tømning af dødsbo på plejehjem eller restbo. 

 

Hvordan foregår tømning af et dødsbo? 

Når du har valgt at lade os om at stå for tømningen og rydningen af dødsboet, bestræber vi os altid på at genanvende så meget, som det overhovedet er muligt. Hvad der ikke kan sælges eller doneres, kører vi på genbrugspladsen. 


For os er det utroligt vigtigt, at alle aftaler og deadlines bliver overholdt. Vi påtager os det fulde ansvar, når du overlader opgaven om tømning, opkøb og rydning af dødsbo til os. 

0
Feed

Skriv en kommentar