Dødsbo opkøb - Opkøb af dødsbo på hele Sjælland

Når man har mistet én, der stod en nær, efterlades man - udover en sorg og et stort tomrum - med en masse praktiske opgaver, der skal udføres.

Når man har mistet én, der stod en nær, efterlades man - udover en sorg og et stort tomrum - med en masse praktiske opgaver, der skal udføres. En begravelse eller bisættelse skal planlægges, en masse papirer skal udfyldes og et savn skal rummes. Der er naturligvis også et større eller mindre hjem, der er efterladt, og et helt livs indsamlede og gemte genstande. Ønsker I i familien at gøre tømningen af boligen mere overskuelig, så I i stedet kan fokusere på hinanden og planlægningen af en smuk afsked med jeres familiemedlem, kan I få en professionel marskandiser ud for at opkøbe dødsboet.


Marskandiseren i Store Kongensgade er eksperter og sagkyndige inden for vurdering, rydning, opkøb og tømning af dødsboet på Sjælland, uanset hvad det måtte indeholde. Glas, kunst, sølvtøj, møbler og porcelæn - marskandiseren vurderer hele dødsboet og kommer med et gratis bud på dødsboet og indboet. 


Oprydning, opkøb og vurdering af dødsbo

Midt i sorgen og savnet kan det for mange virke uoverskueligt at skulle tænke på rydning af dødsboet. Især hvis man ikke ønsker at arve genstandene, orker de mange ture til lossepladsen eller hele processen med at sætte møbler og genstande til salg. I den situation står Marskandiseren i Store Kongensgade klar til at hjælpe. På baggrund af vores mange årtiers erfaring på området udviser vi stor forståelse og håndterer alle sager med stor professionalisme. 


Med vores store viden om oprydning, vurdering, opkøb og rydning af dødsbo kan vi rådgive i alle situationer, så I føler jer godt vejledt og informerede om processen. Når I anvender os til opkøb af dødsboet skal I ikke tænke på at skaffe trailer, flytte alt inventar og finde ud af, hvad der så skal ske med indboet. Med vores hjælp får I ryddet dødsboet gratis, samtidig med at I kan tjene lidt penge på indholdet i dødsboet.

 

Gode priser på opkøb af dødsbo

Vi tilbyder branchens bedste priser på opkøb af dødsbo, og vores priser er faste og overgår ofte vurderingen fra de danske auktionshuse. Det handler for os om at håndtere dødsbosituationen, for på den måde at hjælpe efterladte med en god og overskuelig afsked.

 

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, når du vil have professionel hjælp til tømning og opkøb af et dødsbo. Vi vurderer dødsboet gratis og uforpligtende, og vi tager alle opgaver yderst seriøst.

0
Feed

Skriv en kommentar