Telefonen er åben alle ugens 7 dage fra kl. 7.30 - 21.30 / Butikken er åben torsdag og fredag kl. 12 - 17.30 eller efter aftale.

Opkøb og rydning af dødsboer siden 1978 - Marskandiseren i Store Kongensgade 108

En af Københavns ældste antikvitetsforretninger

Marskandiseren i Store Kongensgade er en af Københavns ældste antikvitetsforretninger. I mere end tre årtier har butikken haft den samme adresse i Store Kongensgade 108. Forretningen blev startet op i 1978 af marskandiser Kirsten Larsen. Efter hendes død i 2004 overtog jeg, Søren Mikkel Redington forretningen, som registreret handlende med kosterbevilling. 

Da jeg ofte er på farten i arbejdsregie, varetager min bestyrerinde Ulla Prip Kayser forretningen imens. Ulla har bestyrerbevilling fra bevillingspolitiet samt fuldmagt til at handle på mine vegne, og Ulla står ligeledes for det daglige salg og kundeservice i forretningen.


Handel er et spørgsmål om gensidig tillid.

Vi opkøber, rydder op og tømmer dødsboer på hele Sjælland. Lofter og kældre ryddes.
Alle former for dødsbo opgaver påtages. Professionelt og sagkyndigt. Vi køber og sælger møbler, sølvtøj, malerier, glas, porcelæn, lysekroner, etc... desuden har teaktræs-, palisander- og designmøbler stor interesse.

Siden 1978 har Marskandiseren i Store Kongensgade altid været en seriøs og professionel dødsbo opkøber.


Marskandiser og antikvitetshandler Anno 2017

At være Marskandiser kontra Antikvitetshandler er stort set det samme, dog lyder titlen Antikvitetshandler en smule finere.

I gamle dage var der en større kontrast imellem de to betegnelser, det er der ikke mere, især internethandlen og den nye oplysningstid, har definitivt udvisket historiens klasseskel og fornyet begreberne samt skabt nye interesser.

Jeg kalder altid en spade for en spade, og en skovl for et ædelt stykke metal med et flot stykke træ påsat.

At jeg er registreret handlende med kosterbevilling betyder, at jeg har tilladelse til at drive kosterhandel, altså handel med brugte genstande, antikviteter, dødsboer etc.

Som Marskandiser med fast stationær adresse i Store Kongensgade siden 1978 har jeg oparbejdet en vis ekspertise, erfaring og viden, konduiten er ligeså.

Jeg følger med tiden og udviklingen, måske det største krav som Antikvitetshandler og Marskandiser Anno 2017.

Vi fejer altid efter os.

Søren Mikkel Redington

Marskandiseren i Store Kongensgade Søren Mikkel Redington

Alle former for dødsboer opkøbes og tømmes, ligeledes plejehjem, kældre og loftrum. 

Altid gratis vurdering og tilbud.

Telefonen er åben alle ugens 7 dage fra kl. 7.30 til kl. 21.30

Alle henvendelser bliver besvaret.

Ring 4031 8839
Vi fejer altid efter os.


Teaktræ, palisander og design møbler købes.

Marskandiseren i Store Kongensgade
Store Kongensgade 108
1264 København K


CVR-nr:

27726208

Telefon
40 31 88 39

Email
smredington@hotmail.com

Reg.- og Kontonr.:

3409 0010045541


Vi modtager også MobilePay

Dødsbo rydning / Dødsbo købes / Dødsbo ryddes / Rydning af dødsboer / Vurdering af Dødsbo / Dødsbo tømning / Opkøb af Dødsbo / Dødsbo salg / Opkøb af lamper
Opkøb af dansk design / Opkøb af design møbler / Opkøb af teaktræs møbler / Opkøb af palisander møbler / Opkøb af malerier / Opkøb af kunst / Opkøb af malerier

Antikviteter / Køb af rest bo / Dødsbo behandling / Dødsbo salg / Dødsbo køb / Tømning af dødsbo tømning / Tømning af rest bo / Tømning af indbo / Tømning af villa
Tømning af lejlighed / Tømning af hus / Tømning af kælder / Tømning af loft på Amager, Charlottenlund, Dragør, Frederiksberg, Gentofte, Hellerup, Herlev, Holte, Hvidovre, Hørsholm, Klampenborg, København, Lyngby-Taarbæk, Nørrebro, Rødovre, Skodsborg, Søborg, Valby, Vanløse, Vesterbro, Østerbro - herunder også øvrige Nordsjælland,
syd og vest for København.

Leveret af