Telefonen er åben alle ugens 7 dage fra kl. 7.30 - 21.30 / Butikken er åben torsdag og fredag kl. 12 - 17.30 eller efter aftale.

Vurdering af dødsbo på hele Sjælland

Vurdering af dødsboer på hele Sjælland

Marskandiseren i Store Kongensgade har i fire årtier opkøbt, ryddet, tømt, bortkørt og vurderet dødsboer på hele Sjælland.


Vi er et seriøst firma med kosterbevilling fra Københavns politi, en bevilling som dækker opkøb, rydning, tømning, samt vurdering og salg af dødsboer. 


Altid gratis og uforpligtende tilbud på opkøb, tømning, samt rydning af dødsbo.


Vi opkøber også almindeligt indbo, flytte og restboer, samt plejehjemsboer. Alt har interesse. Alle henvendelser bliver altid taget seriøst, vi rådgiver gerne, og udviser altid konduite, erfaring og ekspertise. 


Som registreret dødsbo opkøber siden 1978 har Marskandiseren i Store Kongensgade varetaget og udført dødsbo rydninger, samt vurdering af dødsboer i snart fire årtier. 

Alle opgaver bliver altid taget lige seriøst, vi er specialister i opkøb, tømning, rydning og vurdering af dødsboer på hele Sjælland.


Alle handler bliver altid betalt kontant, eller med bankoverførsel på stedet. Opkøb, tømning og rydning af dødsbo af alle slags på hele Sjælland.

Alle opgaver påtages og udføres. Vi er sagkyndige, professionelle og seriøse, og giver altid gratis vurdering af dødsboer, samt rådgivning herom i en hver henseende.

Hvis arvinger har specielle ønsker om tøj og møbel donationer til specifikke hjælpe organisationer, sørger vi selvfølgelig med dette. Vi tilbyder også hjælp med kørsel af indbo til arvinger, men først og fremmest tilbyder vi altid seriøs og effektiv service, samt erfaring og ekspertise.

At opnå den højeste vurdering fra et auktionshus, er ikke nødvendigvis ensbetydende med at, man får den bedste pris, samt mest reale og fair vurdering.

De danske auktions huse, har måske og som regel, desværre en tendens og tilbøjelighed til at, overvurdere møbler, kunst, malerier og effekter generelt etc. De tjener både på køber og sælger, uanset auktionens udfald. Jeg, derimod, giver altid en fast pris, en pris som ofte overstiger auktions husenes vurderinger. Dette kan selvfølgelig kun lade sig gøre fordi at, jeg har faste kunder og kontakter i ind- og udlandet, som netop søger de spændende møbler, kunst, smykker, sølvtøj, design etc.

Marskandiseren i Store Kongensgade er en anden generations forretning, med snart 40 år på bagen, vi er en stationær butik / forretning som lever af vores renomme og gode omdømme. Men vi lever også på vores erfaring, konduite og tillid.


Vi giver altid gratis vurdering på tømning, opkøb, rydning af dødsbo samt salg, bortkørsel og vurdering af dødsbo. Alle dødsbo- og indboopgaver har vores interesse.


Vi opkøber, tømmer og rydder dødsboer på hele Sjælland. Alle vurderinger bliver altid givet ud fra, en nøje og grundig gennemgang samt dags aktuelle priser. Altid gratis og uforpligtende vurdering af ind- og dødsbo.


Vi vurderer også sølvtøj, smykker, møbler, malerier, kunst, design, antikviteter, kuriositeter, glas, porcelæn, gammelt legetøj, lamper, lysekroner, palisander og teaktræs møbler.


Ring gerne nu for en professionel vurdering, samt en professionel og seriøs service.

Marskandiseren i Store Kongensgade
Store Kongensgade 108
1264 København K


CVR-nr:

27726208

Telefon
40 31 88 39

Email
smredington@hotmail.com

Reg.- og Kontonr.:

3409 0010045541


Vi modtager også MobilePay

Dødsbo rydning / Dødsbo købes / Dødsbo ryddes / Rydning af dødsboer / Vurdering af Dødsbo / Dødsbo tømning / Opkøb af Dødsbo / Dødsbo salg / Opkøb af lamper
Opkøb af dansk design / Opkøb af design møbler / Opkøb af teaktræs møbler / Opkøb af palisander møbler / Opkøb af malerier / Opkøb af kunst / Opkøb af malerier

Antikviteter / Køb af rest bo / Dødsbo behandling / Dødsbo salg / Dødsbo køb / Tømning af dødsbo tømning / Tømning af rest bo / Tømning af indbo / Tømning af villa
Tømning af lejlighed / Tømning af hus / Tømning af kælder / Tømning af loft på Amager, Charlottenlund, Dragør, Frederiksberg, Gentofte, Hellerup, Herlev, Holte, Hvidovre, Hørsholm, Klampenborg, København, Lyngby-Taarbæk, Nørrebro, Rødovre, Skodsborg, Søborg, Valby, Vanløse, Vesterbro, Østerbro - herunder også øvrige Nordsjælland,
syd og vest for København.

Leveret af