Telefonen er åben alle ugens 7 dage fra kl. 7.30 - 21.30 / Butikken er åben torsdag og fredag kl. 12 - 17.30 eller efter aftale.

Tømning af plejehjemsbo på hele Sjælland

Marskandiseren i Store Kongensgade er ekspert og sagkyndig inden for hjælp med at tømme, rydde og vurdere plejehjemsboer på hele Sjælland.

Vi udviser altid konduite og forståelse i enhver henseende, og vi stiller gerne vores gode rådgivning og erfaring til rådighed. Tømning og rydning af plejehjemsbo kan ofte være af en ømtålig størrelse, både følesmæssigt for de efterladte, men også især for de respektive beboere samt personale. Derfor er det altid vigtigt at udvise ekstra professionalisme og forståelse, en egenskab som vi besidder og praktiserer.

Vi opkøber, tømmer og rydder alle former for plejehjemsbo og dødsbo. Alle opgaver udføres, og vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud. Vi gennemgår boet sammen, og alle aftaler bliver altid skrevet ned i to kopier. Skulle det ske at vi skal modtage betaling for vores arbejde, sker dette altid først når arbejdet er udført til begge parters tilfredshed. 

Vi er et professionelt firma / forretning med fast stationær adresse siden 1978, og vi udfører alle former for hjælp med opkøb, tømning og rydning af dødsbo samt vurdering og salg af dødsboer på hele Sjælland. Alt har interesse, og ingen opgaver er for små eller store.

Vi tilbyder erfaring og konduite, samt de bedste priser på antikviteter, design møbler, teaktræ og palisander, smykker, sølvtøj, stentøj, kunst, malerier, porcelæn, glas, og almindeligt habengut fra de syv verdens have. Opkøb, vurdering, tømning og rydning af dødsboer siden 1978. Marskandiseren i Store Kongensgade er registreret handlende med kosterbevilling til at drive antikvitetshandler virksomhed, samt at udføre handel med dødsboer, samt handel med almindeligt indbo og flytte bo.

Marskandiseren i Store Kongensgade
Store Kongensgade 108
1264 København K


CVR-nr:

27726208

Telefon
40 31 88 39

Email
smredington@hotmail.com

Reg.- og Kontonr.:

3409 0010045541


Vi modtager også MobilePay

Dødsbo rydning / Dødsbo købes / Dødsbo ryddes / Rydning af dødsboer / Vurdering af Dødsbo / Dødsbo tømning / Opkøb af Dødsbo / Dødsbo salg / Opkøb af lamper
Opkøb af dansk design / Opkøb af design møbler / Opkøb af teaktræs møbler / Opkøb af palisander møbler / Opkøb af malerier / Opkøb af kunst / Opkøb af malerier

Antikviteter / Køb af rest bo / Dødsbo behandling / Dødsbo salg / Dødsbo køb / Tømning af dødsbo tømning / Tømning af rest bo / Tømning af indbo / Tømning af villa
Tømning af lejlighed / Tømning af hus / Tømning af kælder / Tømning af loft på Amager, Charlottenlund, Dragør, Frederiksberg, Gentofte, Hellerup, Herlev, Holte, Hvidovre, Hørsholm, Klampenborg, København, Lyngby-Taarbæk, Nørrebro, Rødovre, Skodsborg, Søborg, Valby, Vanløse, Vesterbro, Østerbro - herunder også øvrige Nordsjælland,
syd og vest for København.

Leveret af